iflows

Fluxuri de Lucru

iflows este platforma #1 în România pentru transformarea digitală a afacerii tale, folosind fluxuri de lucru intuitive

Automatizează
procesele

Eficientizează
timpul de lucru

Optimizează
costurile

Crește
profitabilitatea

CE este IFLOWS?

Platforma care îți mută afacerea în lumea digitală!

Descoperă platforma care îți va ajuta afacerea pe toate planurile: organizare, producție, vânzări, marketing și financiar. Organizează-ți mai bine angajații și uită de pierderile financiare cauzate de timpii pierduți ori de procesele aleatorii.

Joacă-te, modifică numele etapelor sau procesează comenzi, și vezi cât de ușor și intuitiv este să folosești iflows. Cu Fluxurile de Lucru de la iflows, toată lumea știe ce are de făcut.

# Client Livrare Intarziere
4 VIRGO SRL 26/11/2023 3
Finalizata
Finalizata
Finalizata
Poate fi Preluata
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
3 CANIS MAJOR SRL 27/11/2023 2
In Pauza
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
2 BERENCIES SRL 28/11/2023 1
In Pauza
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
1 AEGAEON SRL 29/11/2023 0
Poate fi Preluata
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
8 VOLANS SRL 01/12/2023 -1
Poate fi Preluata
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
10 MILKY WAY SRL 04/12/2023 -4
Poate fi Preluata
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
5 IAPETUS SRL 05/12/2023 -5
Finalizata
Poate fi Preluata
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
6 PEGASUS SRL 05/12/2023 -5
Poate fi Preluata
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
7 EPIMETHEUS SRL 04/12/2023 -5
Poate fi Preluata
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
9 MAGELLANIC SRL 05/12/2023 -5
Finalizata
Finalizata
Poate fi Preluata
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
In Asteptare
Comenzi 10
Poate fi preluată
În lucru
În pauză
În așteptare
Finalizată
AUTOMATIZĂRI MULTIPLE

Intuitiv. Smart. Eficient. Elegant. Digital.

Lucrează mai eficient cu iflows. Automatizarea proceselor, gestionarea angajaților și a echipamentelor, dar și monitorizarea resurselor îți permit să eviți pierderile și să crești randamentul.

E BINE SĂ REZOLVI TOTUL

iflows este platforma de care ai nevoie

iflows acoperă cu brio toate cerințele cheie din compania ta. De la sarcini administrative precum: ofertare, facturare sau raportare, la gestionarea stocurilor, clienților, angajaților și a echipamentelor. Plus multe altele.

PRIVIRE DE ANSAMBLU

Ai idee cu cât îți poți crește veniturile?

Cu aproape 20% din cifra de afaceri.

Nu există creștere fără eficiență. Cu iflows poți optimiza fiecare aspect al afacerii tale, de la costurile operaționale, achizițiile, timpii de lucru la marjele de adaos și multe altele. După doar o lună de utilizare iflows vei putea vedea diferențele.

Ești gata să încerci?

De ce să aleg iflows?

Folosește iflows și preia controlul afacerii tale!

Cu iflows, ai 24/7 o imagine 360° a felului în care compania ta, gestionează resursele pentru a genera venituri.

Scapă de Modul de Lucru Haotic

Fuxurile de lucru intuitive îți vor organiza eficient angajații, indiferent de domeniul de activitate.

Uită de Procesul Greoi de Ofertare

Folosind numeroasele automatizări, cu iflows poți crea o ofertă/comandă/factură în doar câteva secunde.

Elimină Costurile Operaționale Mari

Fie că lucrezi cu prețuri fixe sau folosind marje de adaos, cu iflows vei avea mereu o valoare reală a costurilor.

Deblochează Producția Supraaglomerată

Rapoartele de activitate împreună cu cele de încărcare a echipamentelor, vor oferi un grad înalt de predictabilitate a livrărilor.

Rezolvă Misterul Stocurilor

Prin intermediul fluxurilor de lucru interactive, întreaga echipă va contribui la o creștere exponențială a acurateței stocurilor.

Inlătură Comunicarea Ineficientă

Gestionează-ți clienții cu ușurință folosind iflows. În doar câteva minute poți genera rapoarte de vânzări sau campanii de marketing.

Am căutat o soluție de automatizare și eficientizare a proceselor noastre interne de lucru pentru o perioadă îndelungată. Este esențial pentru noi și pentru clienții noștri să fim informați în timp real cu privire la stadiul comenzilor, estimarea termenelor de livrare și cine a lucrat la fiecare comandă. Acest proces continuu este un element cheie în dezvoltarea companiei noastre și suntem încrezători că, prin colaborarea strânsă cu echipa iFlows, vom ajunge la nivelul de performanță dorit și vom putea răspunde tuturor provocărilor. Colaborarea noastră cu iFlows se bazează pe flexibilitate și ascultare atentă a nevoilor noastre, oferind promptitudine și soluții personalizate. Cu încredere recomandăm serviciile lor.

CEO - schwarzgruppeint.ro
Daniel Landa

Vă mulțumesc pentru platforma iflows.com, vă mulțumesc pentru dezvoltarea continuă a acesteia. Vă mărturisesc că o "controlez" periodic de funcții noi. Primul avantaj pe care îl are pentru noi este accesibilitatea informațiilor de oriunde am fi. Faptul că pot accesa oferta și istoricul acestora, comenzile, documente financiare pe care le-am emis și le avem incheiate cu partenerii a fost prima povară luată de pe umeri. Trasabilitatea unei oferte este un mare avantaj. Ne este extrem de util să ne gestionam în același loc tot parcursul unei potențiale colaborări cu un client, de la ofertă până la execuția proiectului cu toate etapele sale. Fluxul de lucru creat odata cu comanda ne salveaza foarte mult timp. Putem urmari fiecare dintre noi, progresul proiectelor și le putem gestiona mult mai eficient în timpul producției și execuției fiecarei etape, fără să mai pierdem timp. Și mai avem înca de valorificat mult și din restul funcțiilor platformei, practic de aproape un an de când muncim în iflows o tot descoperim.

CEO - profiprinting.ro
Alisa Prepeliță

Căutam de mult timp un singur soft care să integreze colaborarea dintre birouri și producție. Prin iflows am găsit mai mult de atât. Am reușit prin iflows să ne optimizăm timpul de ofertare, timpul de input al datelor, urmărirea stocurilor pentru a asigura o producție continuă, o transparență asupra procesului de producție: status, grad de ocupare, eficiență, cost control. In plus suportul staff-ului iFlows este unul prompt și profesional. Faptul că softul este Made în Romania mă face mândru. Multumesc iFlows!

Manager General - mediabank.ro
Adrian Bochis

Ca proprietar al unui business în domeniul producției publicitare, optimizarea timpilor de producție reprezintă o provocare. Am inceput prin a nota comenzile pe hârtie, apoi au urmat tabelele în excel, dar simțeam nevoia de a face un upgrade considerabil intreg procesului de preluare, producție și livrarea a comenzilor. Îmbunătățirile privind eficientizarea procesului de ofertare, producție și predare al produselor s-au simțit imediat după implementare. Clientii au primit foarte mulțumiți sistemul prin care pot urmări în timp real statusul comenzii lor.

Managing Partner - laprint.ro
Mihai Rădoi
conformitate

Certificări și atestări

Standard global pentru sistemele de management al securității informațiilor

general-data-protection

Protecția datelor și drepturile persoanelor vizate pentru rezidenții UE

FOLOSIT CU ÎNCREDERE DE
Connect and sync

Integrează cu ușurință cele mai importante aplicații

Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii din industrie, așa că Îți punem la dispoziție numeroase intregrări: Slack, Sengrid, Twillio, Amazon Web Services și multe altele.

PRIMEȘTE RĂSPUNSURI

Întrebări Frecvente

Ai o nelămurire? Aici găsești răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

iflows vine personalizat în funcție de domeniul tău de activitate. Clienții noștri folosesc cu succes iflows în Comerț (echipamente, panouri fotovoltaice, materiale publicitare, etc.) Servicii (contabilitate, service, software, etc.), Producție (mobilă, ambalaje, publicitate, etc.)

iflows este o soluție cloud, deci nu este necesară instalarea pe dispozitive sau echipamente hardware. Poate fi accesată de oriunde, în orice moment, cu date actualizate în timp real. Platforma este accesibilă de pe orice dispozitiv cu acces la internet, facilitând astfel colaborarea și comunicarea în timp real între membrii echipei.

Achiziționarea unui domeniu nu este necesară în utilizarea platformei noastre. În mod implicit, conturile sunt denumite după modelul "companie.iflows.com". Cu toate acestea, dacă preferi, putem personaliza denumirea contului folosind domeniul tău. Opțiunea de personalizare a adresei web a contului iflows, este inclusă în pachetul profesional.

Abonamentele iflows pot fi achiziționate la prețuri diferite în funcție de numărul de utilizatori și operatori. Pentru mai multe detalii consultă Prețuri.

Da, toate abonamentele beneficiază de suport tehnic.

Activarea unui cont nou se face în doar câteva minute de la confirmarea plății.

Poți utiliza platforma pentru mai multe societăți; totuși, acest lucru nu este recomandat, întrucât platforma nu va gestiona datele contabile și financiare, precum facturile și stocurile, pentru mai multe companii simultan. Prin urmare, recomandăm ca fiecare companie să beneficieze de un cont iflows.

Desigur, dacă este o funcționalitate ce poate fi folosită de mai mulți clienți, se va adauga gratuit la următorul release. Pentru a propune o funcționalitate nouă te rugăm să folosești acest formular

Echipa noastră de vânzări e gata să te ajute cu toate informațiile. Îi poți contacta ușor, folosind butonul Contact vânzări.

Desigur, toate planurile noastre beneficiază de politica de returnare a banilor. Dacă decizi să anulezi în primele 30 de zile, îți vom rambursa automat întreaga sumă, în același card bancar folosit pentru plată.

Îți recomandăm să urmărești un webinar înregistrat pentru domeniul tău de activitate iar dacă ai întrebări suplimentare după vizionarea webinarului, poti programa un Demo aici.

Extrem de simplu: Alege pachetul care ți se potrivește și plătește online cu un card bancar.

Funcționalități →

Încă nu te-ai decis? Îți oferim o mulțime de instrumente care să te ajute să îți administrezi mai ușor afacerea.

Ai nevoie de ajutor? →

Ne poți contacta prin: e-mail, apel telefonic, sms sau chiar Whatsapp. Suntem aici să ne asigurăm că totul funcționează la capacitate maximă.

Ești gata să încerci?

Ne poți contacta oricând