Platforma iflows este actualizata in mod regulat pentru imbunatatiri si functionaltitati noi.

 

Fișa de Client și Fișa de Furnizor

Fișa de Client și Fișa de Furnizor în iflows sunt rapoarte contabile care facilitează gestionarea tranzacțiilor financiare cu clienții și furnizorii. Prin oferirea unei viziuni detaliate asupra facturilor emise, plăților încasate și obligațiilor față de furnizori, aceste instrumente ajută la clarificarea și centralizarea informațiilor financiare.

 

 

Notă de Predare a Producției

Nota de Predare a Producției în iflows automatizează înregistrarea transformării materiilor prime în produse finite, creând eficiență și claritate în gestionarea producției și stocurilor. Această funcționalitate simplifică procesul contabil prin generarea automată a documentelor necesare, cum ar fi bonurile de consum și notele de predare.

 

 

Export Date contabile în PDF

Funcția de export în format PDF este o nouă îmbunătățire iflows, care permite utilizatorilor să exporte documente contabile în masă, în format PDF. Pentru a utiliza această caracteristică, utilizatorii trebuie să creeze un șablon de export nou. Acest lucru se realizează accesând secțiunea 'Setări', apoi 'Export' și selectând opțiunea pentru crearea unui nou șablon. În cadrul procesului de configurare, utilizatorii selectează tipul bazei de date relevantă pentru export. În faza finală a configurării, este posibil să se aleagă formatul de fișier PDF pentru export.

 

 

Tipărirea Documentelor Fără Descărcare Prealabilă

Noua funcție de imprimare din platforma iflows oferă utilizatorilor posibilitatea de a tipări documente direct din interfața online, eliminând necesitatea de a descărca mai întâi documentul. Pentru a accesa această funcție, utilizatorii trebuie să navigheze în secțiunea relevantă a platformei, cum ar fi 'Facturi', 'Oferte' sau 'Comenzi'. Odată ajunși la documentul specific dorit, trebuie să selecteze modul de vizualizare. În partea de jos a ecranului de vizualizare, există un buton etichetat „Acțiuni”. Prin apăsarea acestui buton, utilizatorii vor vedea o serie de opțiuni, inclusiv opțiunea de imprimare. Selectând această opțiune, documentul poate fi imprimat direct din platformă, facilitând un proces de lucru mai rapid și mai eficient.

 

 

Iflows consolidează coerența proceselor, necesitând acum crearea facturilor în asociere directă cu comenzile, pentru a asigura o gestionare eficace și integrată a fluxului de lucru.