Platforma iflows este actualizata in mod regulat pentru imbunatatiri si functionaltitati noi.

 

Noile Funcții ale Notelor pentru Clienți

iFlows permite acum înregistrarea detaliată a fiecărei interacțiuni avute cu clienții. Cu această optimizare, utilizatorii pot introduce data specifică a interacțiunii, indiferent dacă aceasta corespunde sau nu cu data la care nota este creată în sistem. În plus, funcționalitatea include acum posibilitatea de a defini și selecta acțiuni personalizate – de exemplu, "contact telefonic", "vizită la sediu", "videocall", "nota interna", ”cerere specială” – permitând personalizarea în funcție de cadrul contactului. Altă îmbunătățire majoră este capacitatea de a atașa documente în cadrul notei, facilitând astfel accesul rapid la informații și materiale relevante legate de fiecare client și interacțiune. Funcția de memento (reamintire programată) rămâne în continuare activă.

Pentru a utiliza această funcție, accesați secțiunea "Clienți" din iflows și selectați clientul dorit pentru a vedea detaliile acestuia. În tabul "Note", apăsați pe opțiunea pentru a adăuga o notă nouă. Aici, completați câmpul "Data" cu data interacțiunii reale și selectați/ adăugați în lista derulantă tipul acțiunii personalizate care descrie cel mai bine natura interacțiunii. În câmpurile "Subiect" și "Continut", introduceți detalii referitoare la interacțiune și orice observații necesare. Utilizați funcționalitatea "Documente" pentru a încărca orice fișiere relevante asociate notei. Nu uitați să activați memento-ul dacă este necesar un reminder pentru următoarea interacțiune.

Astfel, poți clasifica suplimentar produsele în modul cel mai convenabil pentru gestionarea și identificarea rapidă în cadrul platformei.

 

 

Raport Nou: Note Clienți

Utilizatorii pot accesa acum o evidență cronologică și detaliată a tuturor interacțiunilor cu clienții, permițând filtrarea acestora după interval de timp, tipul acțiunii realizate, clientul asociat sau utilizatorul care a înregistrat nota.

Exemplu de utilizare tip ”manager”: Managerul de vânzări vrea să supervizeze activitatea echipei de vânzări în teren din ultima lună. Utilizând noua funcționalitate din iflows, el selectează tipul de acțiune "vizită" din noul raport și setează intervalul de timp pentru ultimele 30 de zile. Raportul generat va afișa toate notele care corespund acestor criterii, furnizând astfel managerului numărul exact de vizite efectuate de agenții de vânzări și detalii asociate pentru fiecare dintre ele.

Pentru a utiliza noua funcție, utilizatorii pot naviga în secțiunea „Rapoarte” din interfața iflows, selecta subsecțiunea „Angajați” și deschide tabul „Note”.

 

 

Noi Opțiuni de Contacte pentru Funcția de Trimitere Email

Actualizarea funcției de trimitere email în iflows mărește capacitatea de a comunica eficient cu clienții, oferind acum posibilitatea de a prelua automat toate adresele de contact asociate unui client. În loc să fie limitați la adresa de email a companiei, utilizatorii pot acum să selecteze rapid și ușor persoanele de contact din cadrul companiei clientului cărora doresc să le trimită oferta sau notificarea. Acest lucru înseamnă că, dacă un client are mai multe persoane de contact, emailul poate fi personalizat și trimis către unul sau mai mulți destinatari specifici.

Exemplu: În cazul unei oferte personalizate, departamentul de vânzări dorește să trimită propunerea nu doar la adresa generală de email a companiei client, ci și direct către managerul de achiziții și directorul financiar. Utilizând noua funcție de trimitere email din iflows, selectează aceste contacte din lista actualizată și trimite oferta, asigurându-se că persoanele cheie primesc informațiile necesare pentru a lua o decizie.

 

 

Protecție Avansată la Ștergerea Produselor

Procesul de ștergere a produselor a fost optimizat pentru a asigura integritatea și continuitatea activității comerciale. Cu noua funcționalitate, produsele care sunt curent utilizate în oferte sau comenzi în lucru nu mai pot fi șterse din sistem. Aceasta servește ca o măsură de protecție care previne eliminarea accidentală a produselor ce pot avea un impact direct asupra proceselor de vânzare și livrare în curs. În cazul în care se încearcă ștergerea unui astfel de produs, utilizatorul va primi o notificare clară care indică toate instanțele în care produsul este alocat, furnizând o transparență completă asupra implicării produsului în activitățile comerciale.

 

 

Prevenirea Erorilor de Stoc: Sistemul de Alertă pentru Importul Produselor

Funcția de import produse a fost îmbunătățită cu o alertă care vizează prevenirea suprascrierii accidentale a stocurilor existente. Când un utilizator importă un fișier de produse, sistemul va afișa o notificare de atenționare pentru produsele ale căror cantități de stoc urmează să fie modificate conform fișierului de import. Această caracteristică este esențială pentru a asigura că utilizatorii sunt conștienți de modificările care vor avea loc și pot evita erorile cum ar fi suprascrierea nedorită a datelor existente de stoc, în cazul în care au exportat datele pentru modificarea prețurilor și le importă înapoi fără a elimina coloana de "Stoc Actual" din fișierul de import.

Exemplu: Un administrator de sistem dorește să actualizeze prețurile produselor în masă. El exportă un fișier cu produsele actuale, modifică prețurile și pregătește fișierul pentru reimport. În graba de a finaliza procesul, uită să șteargă datele din coloana „Stoc Actual”. Când încarcă fișierul, iflows afișează o alertă care îi amintește că stocul produselor va fi modificat. Alerta îi permite să verifice și să corecteze fișierul înainte de a confirma importul, evitând astfel o posibilă eroare de inventar.

 

 

Dacă aveți sugestii sau idei care ar putea aduce îmbunătățiri platformei iflows, vă încurajăm să ne trimiteți feedback. Ne dedicăm îmbunătățirii continue și vă asigurăm că toate sugestiile vor fi evaluate cu atenție.